Totalul afișărilor de pagină

Cautari pe blog

Loading

vineri, 16 septembrie 2011

O placinta de dovleac care se topeste in gura

                  Ingrediente:

         -ceapa 100-200 gr

         -un ardei
      
        -1/2 pliculet de praf de copt

        -faina 100 gr

        -1 dovlecel

        -2 morcovi
  
          Se toaca ceapa bine , dovlecelul si morcovii se rad si se storc in pumn iar ardeiul se taie in bucati foarte mici.






                       Se pun 4 oua si niste cascaval ras ......MMMM        

                     
                        Se amesteca bine legumele din vas si ouale.Dupa aceea trebuie sa amestecati faina cu praful de copt. Se unge o tava cu unt, se presara putina faina si se pun toate ingredientele amestecate in vas.Se pune niste cascaval ras dupa preferinta si niste sos de rosii.


                           Se lasa la cuptorul incins pentru  25-30 de minute. Trebuie sa arate cam asa...

                                       
                                                 Si in sectiune :
                       Print Friendly and PDF

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare