Ingrediente:
-un cartof
-margarina o patrime de pachet de 250 gr.
-branza
-faina pana se face aluatul moale
Se pune cartoful la fiert si dupa ce a fiert se piseaza bine cartoful. Se amesteca cu margarina, branza si faina pana se face un aluat destul de moale. Se intinde intr-o tava in care am pus hartie de copt si se pune susan si branza rasa deasupra. Crestati aluatul in forma de batoane folosind dosul unui cutit. Introduceti tava in cuptorul incins pentru 10-15 min.
Asa trebuie sa arate cand sunt gata. Serviti-le cu un sos de rosii
Viata iti ofera multe dar trebuie sa stii pe care sa le alegi ... unele iti pot oferi bucurii eterne ,altele te pot dezamagi. Sa speram ca nu vei face alegerea gresita!
Totalul afișărilor de pagină
Cautari pe blog
Loading
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
In primul rand trebuie sa-i multumesc Laurei Adamache pentru sansa care ne-a oferit-o de a participa la concursul pentru un s...
-
Am descoperit o alta reteta simpla si delicioasa, nu-mi vine sa cred cat de simplu este aluatul, este si de post, si in acelasi timp deli...
-
Cu o toamna atat de bogata ca aceasta nu ai voie sa nu-ti faci mici provizii cu vitamine. Merita sa pierzi cateva ore intr-o zi ca sa ai ...
-
Primul pas: dai drumul la cuptor sa se incinga, apoi fuguta la frigider dupa 2 oua(de preferat de tara), feliute de sunculita si ceva cas...
-
Am negociat cu mama si am ajuns la concluzia ca aceasta este cea mai buna tarta de fructe, reteta luata de aici: http://www.gustos....
-
Ingrediente pentru 2 portii: -1 ou fiert -100 gr de porumb boabe de la cutie -100 gr fasole rosie boabe tot de la cutie (se gaseste la...
-
BUDINCA PAULA - inspirata de My Fancy Cake Ingrediente: 300 ml lapte 200 ml smantana de frisca 4 linguri amidon 3 linguri ...
-
Din colectia de retete usoare si gustoase. Nivel usor Timp de lucru cca. 2h Ingrediente: -1l de lapte -16 linguri de zahar -8 ...
-
Pornind de la reteta de macarons a Laurei Adamache care m-a inspirat am facut niste fursecuri cu crema care se topesc in gura! ...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu