Totalul afișărilor de pagină

Cautari pe blog

Loading

joi, 13 octombrie 2011

Pangasus la cuptor

                                     
            O reteta foarte usoara din 3 bucati de pangasus de la congelator. Poate fi savurat impreuna cu o garnitura din boabe de porumb si fasole sau cu niste pastai mici din cutie de la kaufland. Pastaile se pun in ulei incins impreuna cu un catel de usturoi taiat feliute subtiri. Se ia o hartie de copt destul de maricica pe care punem o pata de ulei pe care o intindem cu o pensula. Pestele se pune pe hartie si se freaca bine prin ulei dupa care il dam cu sare, piper, rozmarin, putina menta si niste ghimbir uscat. Cand o parte este gata intoarceti pe cealalta si repetati operatiunea.
             Taiati o ceapa felii mici si niste lamaie pe care le puneti pe peste(este nemaipomenita ceapa pusa la cuptor). Impachetam pestele in hartia de copt foarte bine si punem in cuptor la temperatura de 200 de grade C. Acestea sunt cele doua metode de servire.
Va garantez eu acest peste este exceptional deoarece nu are oase si este si usor de pregatit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare