Acestea sunt ingredientele pentru blat
-drojdie uscata 2 lingurite
-250 gr de faina
-un ou batut
-125 ml de apa calduta
-1 lingura de zahar
-un praf de sare
-2 linguri de ulei
Mod de preparare:
Se pune intr-un vas mare apa calduta cu drojdia din plic, un praf de sare si o lingura de zahar dupa care se amesteca putin. Se bate oul si se amesteca impreuna cu 2 linguri de ulei in vas. Se pune faina si se amesteca foarte bine pana se aduna toata compozitia de pe margine.
Aluatul trebuie framantat bine pana arata cam asa:
Se intinde bine blatul :
Se pune sosul de rosii (eu am folosit un ketceap facut in casa din suc de rosii si ardei copti pasati, oregano, menta si alte mirodenii) aprox 300 ml.
Se pune carnea (feliute) impreuna cu masline sau orice va doriti.
Se pune cascavalul ...
Si dupa se ruleaza ca la o shaorma. Cand e rulata se taie in felii groase de 2 cm si se pun in tava si se introduc in cuptorul incins.
Peste 20-25 min sunt gata. Imi era o foame ca abia am apucat sa-i fac poza direct din farfuria mea:))
Pofta Buna!!!
Viata iti ofera multe dar trebuie sa stii pe care sa le alegi ... unele iti pot oferi bucurii eterne ,altele te pot dezamagi. Sa speram ca nu vei face alegerea gresita!
Totalul afișărilor de pagină
Cautari pe blog
Loading
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Ingrediente: - un piept de pui -100 de gr de fulgi de porumb macinat putin(daca nu va ajunge susan) ...
-
In primul rand trebuie sa-i multumesc Laurei Adamache pentru sansa care ne-a oferit-o de a participa la concursul pentru un s...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu